Om meg

Hvem er jeg?

Utdannet fra ISHU/HTU Strömsholm, Sverige 1998. Equiterapiutdannelsen er en toårig fulltidsutdanning. Skolen blir avsluttet med en diplomeksamen samt en hovedeksamensoppgave. All min praksis under utdannelsen ble gjort i samarbeid med veterinærer. Undervisningen inneholdt bl.a anatomi, histologi, fysiologi, neurologi, osteologi, leddlære, myologi, patologi, treningsfysiologi, hestepsykologi, læren om akupunktur- kiropraktikk og homeopati.

Jeg er bosatt i Nannestad kommune og driver min praksis som ambulerende terapeut, men har også mulighet til å ta imot hester for kortere eller lengre behandlingsopphold. Jeg er i tillegg utdannet rideinstruktør fra Norsk Hestesenter, Starum (uteksaminert i 1989), og har mange yrkesaktive år bak meg fra drift av rideskole.

I dag jobber jeg lite med undervisning, men til gjengjeld mer med behandling av hest. Jeg har også mange aktive år som konkurranserytter på islandshest. Tidligere landslagsrytter som representant for Norge i EM og Nordisk på 1980-tallet.

Mitt område som ambulerende equiterapeut er stort – fra Finnmark i nord til Lindesnes i sør.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!